Ana içeriğe atla

HOİ 4 En İyi Modlar

   Herkese merhaba,bu yazımda sizlere en iyi Hearts Of Iron IV modlarını göstereceğim.Şunu bilin ki bu liste oyunu büyük ölçüde değiştiren modlardan oluşmaktadır ve rastgele sıradadır.


  1)Kaiserreich

  Bu mod Merkezi Güçler'in 1.Dünya Savaşı'nı kazanmasını ele alan bir konudur. Alman İmparatorluğu,Osmanlı Devleti vb.birçok ülke kendilerine özel focus tree'leri ile karşımıza çıkmaktadır.





2.The Great War
                
          Başlıktan da anlayabileceğiniz şekilde The Great War 1.Dünya Savaşı'nı konu alan ,1.Dünya Savaşı'nda savaşmış bütün ülkeleri özel focus tree'leri ile deneyimleyebileceğiniz bir moddur.







3.Führerreich
    Şahsen en sevdiğim mod.Bu sefer ele aldığımız konu Almanya'nın 1.Dünya Savaşı'nı kaybetmesi,fakat daha farklı bir Versay Anlaşması.Üstelik Faşist Almanya'nın başında Hitler değil Adam Dressler bulunmakta.








                                                                                                                                                      -AnkA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HOI4 Sovyetler Birliği Debufflardan Erken Kurtulma Rehberi

HOI4 Sovyetler Birliği Debufflardan Erken Kurtulma Rehberi Hepimizin bildiği gibi Sovyetler birliği 1935-1940 arası ordu memurları ve siyasetçiler arasında bir arınma yapmıştır.Birçok deneyimli subay Trotsky'yi destekledikleri gerekçesi ile öldürülmüştür. Bu durum sonucu subay ve kumandan sıkıntısı baş göstermiştir. Bu olay oyuna şu şekilde yansıtılmış. Focus Tree'nizde The Great Purge diye bir seçenek var. Bu çok önemli bir yol ayrımıdır. Eğer Stalin'in politikasını uygulayıp Arınma ' yı gerçekleştirmek isterseniz bunu seçmelisiniz.Aksi halde ülkenizde bir iç savaş çıkar. Ama Purge ü uygularsanız çok ağır Debuffları tabii tutulursunuz. Bu debufflar sizin elinizi kolunuzu bağlar (-%50 division organization). Ancak bu Debufflardan erken kurtulmanın bir yolu vardır. Adım 1:    İlk Focus olarak Great Purge seçin.    Polonya'ya Justify War Goal yapın.    Rifle eksiğinizi hızlı kapatmak için Cavalry ve NKVD divisionlarınızı silin. Adım 2:    Polonya'ya

Pes 18 Sistem Gereksinimleri

Selam herkese bugün sizlere Pes 18'in sistem gereksinimlerini yazdım umarım yardımcı olmuşumdur. Minimum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi : Windows 7-8/8.1-10 İşlemci : İntel Core i5-3450 3.1 GHz veya AMD FX-4100 3.6 GHz Bellek : 8 GB Ram Ekran Kartı : 2 GB GeForce GTX-650 veya Radeon HD 7750 DirectX : Version 11 Depolama Alanı : 30 GB Önerilen Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi : Windows 10 x64 İşlemci : İntel Core i7-3770 3.4 Ghz veya AMD FX-4170 4.2 GHz Bellek : 8 GB Ram Ekran Kartı : 2 GB Nvidia GeForce GTX-660 veya AMD Radeon HD 7950 DirectX : Version 11 Depolama Alanı : 30 GB Arkadaşlar burda söz edilen minimum sistem gereksinimlerinde hatalar olabiliyor mesela 4 gb ram kasmadan oynayabilirsiniz veya ekran kartı düşüktür kasmadan oynarsınız.                                                                                                              AnkA